img

Mazurkas Catering 360°partnerem 10. gali Wine & Food Noble Night

źródło: materiały prasowe WFNN

Gala Wine & Food Noble Night 2017 od dekady łączy szyk eleganckiego spotkania towarzyskiego i bardzo trudnej konkurencji kulinarnej. Mazurkas Catering 360° jako partner tegorocznej edycji przygotował autorski deser dla ponad 1000 gości, a także urodzinowy tort z okazji okrągłej dziesiątej rocznicy prestiżowego konkursu kulinarnego.

23 września br. w hali EXPO XXI odbyła się wyjątkowa kolacja degustacyjna – finał dziesiątej edycji Wine & Food Noble Night, z udziałem 12 restauracji wybranych w pierwszym etapie konkursu. Podczas wieczoru goście udali się w podróż do świata pełnego smaków, zapachów i barw. Kulinarne doznania zapewniły autorskie przystawki i dania główne, stworzone specjalnie na tę okazję przez szefów kuchni dwunastu restauracji konkursowych. Całość zamknął pozakonkursowy deser w formule popisu mistrzowskiego, przygotowany przez Mazurkas Catering 360°, pod wodzą Aleksandry Pintary-Smoczyńskiej - Sous Chefa Kreatywnego Mazurkas Catering 360° i MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel****. Mistrzyni autorskich sosów i musów – bo to one stanowią inspirację jej dań i deserów, zaproponowała na tę wyjątkową okazję deser, który swoim oryginalnym smakiem doskonale wpasował się w zjawiskowy klimat i atmosferę wieczoru. „Bazylia z maliną zamknięte w czekoladowym Chapeau” – odważne połączenie bazyliowego biszkoptu z sosem malinowym i czekoladą, oczarowało wyglądem i smakiem gości gali.

Na finał wieczoru z okazji jubileuszu 10-lecia konkursu Wine & Food Night Mazurkas Catering 360° przygotował kilkumetrowy tort, którego symboliczny pierwszy kawałek pokrojony został przez przedstawiciela organizatora konkursu, prezesa Noble Bank.

zdjecie
źródło: materiały prasowe WFNN

Zobacz także

Aktualności

LISTOPAD NISKICH CEN! Sprawdź promocyjną ofertę!
23-10-2017
Konferencja Inwestycji Hotelowych „NOWOCZESNY I BEZPIECZNY HOTEL 2017”
07-09-2017
Rozwój technologii WIFI dla biznesu w Hotelu Afrodyta **** Business & SPA. Zainstalowano profesjonalne rozwiązanie firmy UBNT UNIFI.
01-08-2017
10 kroków do zaplanowania konferencji
31-07-2017
Mazurkas Catering 360° dla Prezydenta Andrzeja Dudy podczas 41. sesji Komitetu Światowego Dziedzictwa UNESCO w Krakowie.
11-07-2017
3. runda Drift Masters Grand Prix 2017 z Mazurkas Catering 360°
30-06-2017
Gala 74. Tour de Pologne z Mazurkas Catering 360°
31-05-2017
Hotel Natura Residence zaprasza na Konkurs Kulinarny & Wielki Bieg Charytatywny dla Nadii
16-05-2017
Jak wygląda organizacja profesjonalnych konferencji
28-04-2017
Światowe święto graczy - Intel Extreme Masters z Mazurkas Catering 360°
05-04-2017
Mazurkas Catering 360° wyróżniony przez branżę!
03-04-2017
Hotel Wyspiański – nowe wnętrza na nowy sezon turystyczny
10-03-2017
10 urodziny Hotelu Ossa!
10-02-2017
Otwarto nowy obiekt konferencyjny w Szczecinie – Willa Flora
16-01-2017
Hotel Górski Białka już przyjmuje gości
31-12-2016
Nowe miejsce na konferencję w Szczecinie – Hotel Vulcan
31-12-2016
Hotel Oskar – nowy trzygwiazdkowy obiekt na konferencje
01-12-2016
Sale konferencyjne w górach; Manor House SPA
17-11-2016
10 kroków do zorganizowania niezapomnianej konferencji
21-10-2016
Przyjazna przestrzeń – klucz do sukcesu eventu branżowego!
17-10-2016

Nasi partnerzy

(C) 2017 salekonferencyjne.pl