img

Gwiazdka Michelin w Mazurkas Catering 360 °

www.mazurkashotel.pl

Mazurkas Catering 360° rozpoczyna współpracę z Szefem Kuchni Arkadiuszem Zuchmańskim – pierwszym Polakiem, który zdobył Gwiazdkę Michelin.

Od sierpnia br. Arkadiusz Zuchmański i Mazurkas Catering 360° rozpoczynają ścisłą, wyłączną współpracę. Połączenie sił pierwszego Polaka z Gwiazdką Michelin oraz doświadczonego Zespołu Mazurkas Catering 360°, to mieszanka gwarantująca nowe, niepowtarzalne smaki i wysoką jakość.

Notka historyczna

Arkadiusz Zuchmański zasłynął na francuskim rynku kulinarnym jako szef cateringu Lenôtre - firmy obsługującej największe i najbardziej prestiżowe imprezy w całej Europie. To właśnie Lenôtre było inspiracją dla Prezesa Grupy Mazurkas Andrzeja Bartkowskiego gdy tworzył on Mazurkas Catering 360° – dziś jedną z wiodących firm cateringowych w Polsce. Współpraca z pierwszym Polakiem, który zdobył dla swojej restauracji słynną Gwiazdkę Michelin – Arkadiuszem Zuchmańskim, to kolejny krok w rozwoju Grupy Mazurkas. Obecnie Arkadiusz jest właścicielem Restauracji Apicius w Clermont-Ferrand, będącej uznanym miejscem na kulinarnej mapie Francji, gdzie można skosztować jego autorskich potraw łączących smaki kuchni francuskiej i polskiej.

Gwiazdka Michelin w Mazurkas Catering 360 °

„Kulinarna burza mózgów" w województwie mazowieckim”

Pierwszy wspólny projekt to stworzenie i wprowadzenie nowej karty menu Restauracji George Sand. Aspiracją Szefów Kuchni jest menu, w którym dobrze znane smaki będą na nowo odkrywane w zaskakujących połączeniach, a niecodzienne składniki nadadzą potrawom wyrazistego charakteru i sprawią, że Goście będą długo wracać do nich pamięcią. Będzie to możliwe dzięki „kulinarnej burzy mózgów”, która w dniach 8-12 sierpnia miała miejsce w MCC Mazurkas w Ożarowie Mazowieckim.

Polecamy usługi Gwiazdki Michelin w Mazurkas Catering 360 ° w celach kateringu na konferencje. Idealnie dopasują się do oferty konferencje w województwie mazowieckim ze względu na lokalizację. Bazę sal konferencyjnych znajdziesz na naszym portalu.

Kucharze w Gwiazdka Michelin w Mazurkas Catering 360 °

Nowa oferta Gwiazdka Michelin w Mazurkas Catering 360 °

Kolejne etapy współpracy to poszukiwanie nowych inspiracji kulinarnych i rozszerzanie oferty Mazurkas Catering 360° w oparciu o najlepsze światowe wzorce. A wszystko po to, by oferować polskiej branży MICE innowacyjne smaki i niecodzienne rozwiązania kulinarne – tego na pewno nie zabraknie w nowej ofercie Mazurkas Catering 360° powstałej przy współpracy z jednym z czołowych Szefów Kuchni Francji.

zdjecie

Data publikacji: 27.08.2015

Aktualności

Hotele konferencyjne w Warszawie posiadające sale na ponad 300 osób
20-02-2019
Kameralne obiekty konferencyjne w Warszawie z noclegiem do 100 osób
19-02-2019
Hotele konferencyjne nad morzem posiadające sale na ponad 300 osób
15-02-2019
Hotele konferencyjne nad morzem posiadające sale na ponad 500 osób
14-02-2019
Hotele konferencyjne w województwie pomorskim posiadające sale na ponad 500 osób
14-02-2019
Hotele konferencyjne na Mazurach posiadające sale na ponad 300 osób
13-02-2019
Hotele konferencyjne na Mazurach posiadające sale na ponad 500 osób
13-02-2019
Kameralne obiekty konferencyjne w województwie pomorskim z noclegiem do 100 osób
12-02-2019
Hotele konferencyjne w obiektach zabytkowych w woj. pomorskim
10-02-2019
Sale szkoleniowo-konferencyjne na mazurach
06-02-2019
Ustne tłumaczenia konferencyjne - sprawdź, czym się różnią i jakie wybrać
05-02-2019
Hotele nad morzem posiadające sale konferencyjną i basen
01-02-2019
Karnawałowa oferta Hotelu Boss
16-01-2019
Wybieramy centrum konferencyjne w Krakowie
14-01-2019
Obiekty konferencyjne na Mazurach posiadające więcej niż 5 sal konferencyjnych
10-01-2019
Kameralne obiekty konferencyjne na Mazurach z noclegiem do 100 osób
10-01-2019
Stary Browar zmieni się w Hilton Garden Inn!
04-01-2019
Odkryj nieznany wymiar eventów w Copernicus Toruń Hotel!
04-01-2019
Cube inwestuje w kolejne hotele biznesowe w Toruniu!
04-01-2019
Hotele konferencyjne w woj. pomorskim posiadające sale na ponad 300 osób
20-12-2018

Zobacz więcej >

Nasi partnerzy